KAZAKİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE TIP FAKÜLTESİ INTERN (INTÖRN) ÖĞRENCİ ZİYARETİ ve ESOGÜ STAJI
6.06.2024
Öne çıkan görsel

Kazakistan’nın Türkistan şehrinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi, Tıp Fakültesi 6. Sınıf öğrencileri: Akerke TAİSHYN, Uzhalgas MURATBEKOVA, Assyl ORYNBEK, Gulbakhor YUNUSSOVA, Inkar ZHURSUNALİEVA Bahar Dönemi stajlarını Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nde intörn öğrenci olarak başarıyla tamamlamıştır. Öğrencilerimiz ve ESTUDAM Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Ferruh Yücel ile birlikte, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Özcan Özdemir’e katkıları için 5. Haziran. 2024 tarihinde teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.